Toppers

Vind de ideale topmatras bij Omsels

Wil je verzekerd zijn van een goede nachtrust? Dan is een goede topmatras (topper) van groot belang omdat dit de bovenste laag is waar je uiteindelijk op ligt! De topmatras wordt veel toegepast bij de boxspring maar kan ook op bijna iedere gewone matras gelegd worden voor meer comfort of om het opmaken makkelijker te maken! Standaard zit er meestal een comfortschuim topper van 5cm bij de meeste boxsprings die aangeboden worden, deze geven weinig comfort en zullen eerder contourvorming vertonen! Wij hebben een eigen topper collectie ontwikkeld de Omsels Dreamcollectie Hybrid toppers! Deze topper hebben een kern van 10cm en een dunne wasbare temperatuur regelende Thermogel hoes hierdoor zal er geen contourvorming ontstaan door het inzakken van de vulling van de hoes en krijg je veel meer comfort door de dikkere kern van 10cm! De ODC Hybrid toppers zijn er in 3 hardheden soepel, medium en firm en in alle maten leverbaar natuurlijk ook in splituitvoering! Volgens ons de topper onder de toppers! Maak een afspraak met een van onze slaapadviseurs om ook voor u de juiste topmatras te vinden!

Nachtrijk Boxspringcollectie

Nieuw in onze collectie is de Nachtrijk boxspringcollectie super mooi afgewerkte boxsprings met vele mogelijkheden!

Standaard RF afstandsbediening en een Pullbacksysteem bij de electrisch verstelbare boxsprings, ventilatieroosters in de bodems en vele stoffen, hoofdborden en pootjes mogelijk maar nog belangrijker 6 hardheden matrassen leverbaar met 500 veren, 1000 veren of HR Megapur kernen! 

Er is al een Nachtrijk boxspring vanaf euro 1795.00 incl. comforttopper!

Unieke collectie boxsprings

Onze collectie boxsprings kenmerkt zich door een overzichtelijke presentatie waarin iedere boxspring zijn eigen plaats en eigenschappen heeft. Geen tientallen dezelfde boxsprings van alleen een ander merk maar echt onderscheidende boxsprings. Door een inventarisatie te maken van uw wensen kunnen we een boxspring samenstellen geheel naar uw wens wat betreft: lig comfort, stof/leerdoek, hoofdbord/voetbord/hoogte, lengte/breedte/hoogte/topper/geen topper en natuurlijk naar uw budget.

Een boxspring van Omsels

  • Op uw gewenste maat leverbaar
  • Snelle levertijd mogelijk
  • Duurzame keuze

Omsels Dreamcollectie

De collectie boxsprings begint bij de Preston Dreamcollectie, dit is een serie boxsprings die we samen inkopen met de Slaapgroep Nederland en die we voor een heel scherpe prijs in de markt kunnen zetten. De nieuwe Omsels Dreamcollectie valt bij ons in middensegment wat betreft prijs  maar kan het vergelijk met alle topmerken makkelijk aan!

Bij de Omsels Dreamcollectie wordt  de matras bij de boxspring ingepakt zodat deze niet meer kan schuiven, de matras is er in 2 hardheden wat in combinatie met de Hybrid  topper in 4 hardheden voor iedereen het perfecte bed kunnen maken, een unieke collectie die exclusief voor ons in Nederland wordt gemaakt!  Nieuw is de Omsels Dreamcollectie Ergo box met unieke schouderzone in matras en boxspring een echte probleemoplosser!

Zweedse boxsprings

U kunt nu ook bij ons terecht voor de beste boxsprings uit Zweden, de Ecolife boxsprings worden met de hand gemaakt in het Zweedse dorp Valskog en zijn leverbaar in een 100% natuurlijke uitvoering (eco-life) ! Unieke Zweedse boxsprings voor betaalbare prijzen! Laat u verassen en bezoek onze showroom om het unieke Zweedse slapen te ervaren!

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Omsels slaap- en woonadviseurs
Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen