Bedbodems

Vind de ideale bedbodem bij Omsels

Wil je verzekerd zijn van een goede nachtrust? Dan is de juiste bedbodem de basis voor een goede nachtrust! Wij werken als bedbodem altijd met een boxspring of een latten- of schotelbodem. Onze ervaring is dat dit de beste bedbodems zijn en de meeste ondersteuning geven aan de matras en dat je bij deze bodems veel minder kans op kuilvorming hebt dan bij een spiraalbodem! Natuurlijk is de keuze voor iedereen anders. Om te bepalen welke bedbodem voor u het meest geschikt is kunt u het beste een afspraak maken met een van onze slaapadviseurs!

Bedbodems, Rako lattenbodem

Lattenbodem

Met een lattenbodem geniet u van uitermate fijn ligcomfort.

Een lattenbodem is verkrijgbaar als volledig verstelbaar en als vlakke variant. Alle losse schotels geven over de gehele oppervlakte dezelfde ondersteuning en bieden de mogelijkheid op de gewenste plaatsen, zoals schouders en heupen extra ondersteuning te geven.

Je lichaam krijgt zo ondersteuning op de plaatsen waar het voor jou belangrijk is.

Lattenbodem

Lattenbodems zijn verkrijgbaar in elektrisch of met de hand verstelbaar en in vlak. We hebben ook hoog/laag lattenbodems in de collectie die in bestaande bedden geplaatst kunnen worden mocht er zorg nodig zijn aan huis! Ze zijn leverbaar in alle breedte- en lengtematen. Een lattenbodem is geschikt voor diverse soorten matrassen zoals o.a. pocketvering, traagschuim en latex. Wilt u weten of een lattenbodem de meest geschikte bodem is voor u? Kom testen in onze showroom en laat u voorlichten over de mogelijkheden.

  • bedbodems in alle prijsklassen
  • snelle levertijd mogelijk
  • duurzame keuze

Boxspring bedbodems

De boxspring is een matras met op een bodem van massief vuren hout of een ijzer onderstel ! Bij deze boxsprings zijn er maar 4 poten nodig per boxspring, ziet u 6 poten onder de boxspring dan zit er een met of spaanplaat onder de boxspring dit is de mindere kwaliteit en zult u in onze showroom niet vinden! De boxspring is leverbaar in een vlakke (niet verstelbaar) of een electrisch verstelbare uitvoering! Aan de boxspring kan een hoofd en evt voetbord ( met of zonder tv-lift) geplaatst worden! Iedere matras kan op een boxspring gelegd worden, deze kan ook in de stof van de boxspring uitgevoerd worden dan komt er nog een topmatras op de matras te liggen! Bezoek onze showroom ( liefst op afspraak) om de verschillen te zien en te testen!

Bij de Omsels Dreamcollectie wordt  de matras bij de boxspring ingepakt zodat deze niet meer kan schuiven, de matras is er in 2 hardheden wat in combinatie met de Hybrid  topper in 4 hardheden voor iedereen het perfecte bed kunnen maken, een unieke collectie die exclusief voor ons in Nederland wordt gemaakt!  Nieuw is de Omsels Dreamcollectie Ergo box met unieke schouderzone in matras en boxspring een echte probleemoplosser!

Hoog-laag bedbodems

De comfortlift is een bodem met liftsysteem. Omdat deze bodem geen ombouw heeft is deze toepasbaar in ieder ledikant. De comfortlift is dan ook op alle ledikantmaten verkrijgbaar. Ook 120 breed en 210, 220 lang. De bodem kan op poten los in de ombouw geplaatst worden maar ook op de bodemdragers in het ledikant gelegd worden. De bodem is ook zonder ombouw te plaatsen. De comfortlift is voorzien van verstelbaar hoofd- en voetgedeelte. Alle verstelbare onderdelen aan dit zorgbed zijn afzonderlijk te verstellen.

Hoog/laag bedbodems, Zorgbedden
Swissflex bedbodems

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Omsels slaap- en woonadviseurs
Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen