Omsels slaap- en woonadviseurs

Sinds 1939 uw slaap- en woonadviseurs

Omsels Slaap- en Woonadviseurs is een familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring in de slaap- en woonbranche en is dan ook het adres voor een goed advies! In onze showroom van ruim 1000m2 staan alle bekende merken en ons huismerk overzichtelijk gepresenteerd, onder het genot van een kopje koffie zullen onze verkoopadviseurs samen met u proberen de ultieme slaapoplossing te vinden, onze slogan is dan ook “Wij hebben een slaapoplossing voor iedereen”.

Mocht onverhoopt blijken dat de keuze die we samen gemaakt hebben niet de juiste is dan lossen we dit in goed overleg met u natuurlijk op, want wij zijn pas tevreden als u dat bent! Het is tenslotte niet zo belangrijk welk bed u koopt maar WAAR u het bed koopt! Wij zijn ook gespecialiseerd in de complete (her)inrichting van uw slaapkamer/woning. Van vloer tot raamdecoratie zodat we de complete slaapkamermetamorfose kunnen realiseren van advies tot uitvoering!

Dus op 1 plaats met 1 aanspreekpunt alles tot in de puntjes laten regelen dat is wat wij voor u doen tot in detail ! Wij zien uw bezoek aan onze showroom met belangstelling tegemoet:

Fam. Omsels en medewerkers.

Omsels

Omsels showroom Panningen

Wilt u onze producten eerst in het echt bekijken? Dan kunt u onze showroom in Panningen bezoeken. Hier hebben wij al onze producten staan. Eén van onze adviseurs vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor uw situatie.

Omsels Slaap-Woonadviseurs BV
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen

Professioneel advies nodig?

Omdat we ook gespecialiseerd zijn in woningstoffenring kunt u de complete slaapkamer metamorfose bij ons laten uitvoeren van vloer tot gordijn alles afgestemd op de uitgezochte slaapkamer of boxspring, zelfs het uitruimen, verwijderen en afvoeren van bestaande vloeren of slaapkamers kunnen wij voor u regelen.

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Omsels slaap- en woonadviseurs
Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen