Kreamat Omsels foto

Kreamat Omsels

Last van de schouder, slapende ledematen en een scheve slaaphouding. Dit heeft allemaal veel te maken met een juiste schouderzone in je matras en bodem. Dit merk is gespecialiseerd en ontzettend goed in het corrigeren van een juiste schouderzone in het matras èn de boxspring. Door gebruik te maken van hele elastische materialen en een extra soepel schouderzone in de boxspring kan je met dit systeem een correcte slaaphouding aanhouden.

Kreamat Boxsprings

De boxsprings zijn uitgerust met een modulaire schouderzone. Er zit een aparte uitneem- en draaibare schouder module in, waardoor er veel mee gecorrigeerd kan worden. Zodra de schouderzone zachter wordt gemaakt krijgt derest van het lichaam meer steun en gaat dit als het ware ‘omhoog’. Als we de schouderzone omdraaien en steviger maken krijgt de schouder weer meer ondersteuning en gaat derest van het lichaam ‘omlaag’. Zo kunnen wij in bijna alle gevallen de perfecte slaaphouding bij ieder creëren.

Daarnaast hebben de boxspring sets een dun en strak design. Vaak uitgerust op hogere poten, zodat schoonmaken absoluut geen probleem is.

Kreamat schouderzone boxspring

Kreamat Matrassen

De Matrassencollectie is uitgerust met elastische materialen. De hoes, drukverdeler en pocketveren zijn over het algemeen vrij soepel. Zo krijgt u een juiste ondersteuning zonder daarbij pijnlijke drukpunten te hebben. De matrassen zijn daarbij voorzien van alleen uiterst kwalitatief goede materialen.

Meer weten over Kreamat

Wilt u meer weten over het unieke concept van Kreamat? Heeft u veel last van drukpunten, pijnlijke ledematen en wilt u met garantie een soepeler ligcomfort? Maak dat een afspraak voor meer informatie over Kreamat.

Omsels Kreamat assortiment

Boxsprings

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Omsels slaap- en woonadviseurs
Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen