Vloeren Omsels

Voor iedere vloer en situatie dé juiste oplossing!

We hebben een complete collectie o.a. tapijt, vinyl, marmoleum, pvc en laminaat. Voor zowel huishoudelijk gebruik maar ook projectgeschikt. We werken met alle bekende merken samen en alle worden door onze eigen stoffeerders vakkundig gelegd! Ook de werkzaamheden aan de ondervloer zoals egaliseren wordt door ons verzorg. En het verwijderen van de oude vloer behoort ook tot de mogelijkheid.

PVC vloeren


Pvc vloeren zijn de laatste jaren de meest verkochte, omdat ze de uitstraling van een houten vloer hebben maar bijna geen onderhoud nodig hebben. Ook werken ze niet meer na het leggen en zijn ze watervast Ook als alternatief voor een tegelvloer worden ze vaak gekozen omdat deze warmer is, minder hoogte nodig heeft en dat er geen hak of breekwerk nodig is. Ze zijn ook uitermate geschikt voor vloerverwarming en of koeling!

De pvc vloeren zijn verkrijgbaar in verlijming of als click-vloer. Welke voor u het meest geschikt is kunnen onze adviseurs u goed uitleggen, de pvc vloeren worden door onze eigen stoffeerders geplaatst!

De vloer heeft een extra onderkant van kurk wat zorgt voor een akoestische geluidsdemping, de vloer is 100% watervast en kan direct op alle ondervloeren geplaatst worden!

Trapbekleding tapijt project

Tapijt vloer

Tapijt is nog altijd een goede oplossing indien akoestiek, sfeer en warmte belangrijk zijn! Ook voor mensen met stofallergieën is tapijt vaak een goede oplossing omdat het stof vasthoudt. Hier zijn zelfs speciale voor! Ook voor trappen en traplopen wordt tapijt nog vaak gebruikt omdat het veilig en betaalbaar is. We werken o.a. met Desso, Bonaparte, Parade, Lifestyle, Tretford, Jabo en Montinique.

Laminaat vloeren

Laminaat is door de opkomst van de pvc vloeren een beetje op de achtergrond geraakt, maar is in sommige gevallen nog steeds interessant. Zeker wat betreft de prijs. Wij werken alleen met de betere merken o.a. Montinique en Parador.

Paradoor Laminaat Omsels
Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Omsels slaap- en woonadviseurs
Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen