Onze vloeren

Voor iedere vloer en situatie de juiste oplossing!

We hebben een complete collectie vloeren o.a. tapijt, vinyl, marmoleum, pvc en  laminaat voor zowel voor huishoudelijk gebruik maar ook projectgeschikt. We werken met alle bekende merken samen en alle vloeren worden door onze eigen stoffeerders vakkundig gelegd! Ook de werkzaamheden aan de ondervloer zoals egaliseren wordt door ons verzorgd en het verwijderen van de oude vloer behoort ook tot de mogelijkheid.

PVC vloeren


Pvc vloeren zijn op de laatste jaren de meest verkochte vloeren omdat ze de uitstraling van een houten vloer hebben maar bijna geen onderhoud nodig hebben, niet meer werken na het leggen en vaak watervast zijn! Ook als alternatief voor een tegelvloer wordt vaak een pvc vloer gekozen omdat deze warmer is minder hoogte nodig heeft en dat er geen hak of breekwerk nodig is! Pvc vloeren zijn ook uitermate geschikt voor vloerverwarming en of koeling! We werken met alle bekende merken o.a. M-Flor, Therdex, Vivafloors, Montinique, Coretec, Bodiax, vinyflor, Moduleo , TFD.

De pvc vloeren zijn er in dryback (verlijmd) of als click vloer welke voor u het meest geschikt is kunnen onze adviseurs u goed uitleggen, de pvc vloeren worden door onze eigen stoffeerders geplaatst!

We zijn o.a. dealer van Coretec pvc clickvloeren de nieuwste revolutie in harde vloeren! De Coretec vloeren combineren de hoge krasweerstand van pvc met het makkelijk leggen van een laminaatvloer dmv de clickverbinding.

De vloer heeft een extra onderkant van kurk wat zorgt voor een akoestische geluidsdemping, de vloer is 100% watervast en kan direct op alle ondervloeren geplaatst worden!

Tapijt

Tapijt is nog altijd een goede vloeroplossing indien akoestiek, sfeer en warmte belangrijk zijn! Ook voor mensen met stofallergien is tapijt vaak een goede oplossing omdat tapijt het stof vasthoudt hier hebben zelfs speciaal voor! Ook voor trappen en traplopen wordt tapijt nog vaak gebruikt omdat het veilig is en betaalbaar! We werken o.a.met Desso, Bonaparte, Parade, Lifestyle, Tretford, Jabo, Montinique.

Laminaat

Laminaat is door de opkomst van de pvc vloeren een beetje op de achtergrond geraakt maar is in sommige gevallen nog steeds interessant zeker wat betreft prijs! Wij werken alleen met de betere merken o.a. Montinique en Parador.

Professioneel advies nodig?

U kunt bij Omsels een complete metamorfose laten uitvoeren van vloer tot gordijn alles afgestemd op de uitgezochte slaapkamer of boxspring, zelfs het uitruimen, verwijderen en afvoeren van bestaande vloeren of slaapkamers kunnen wij voor u regelen.

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Omsels slaap- en woonadviseurs
Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen