Omsels Slaap- en Woonadviseurs werkt alleen met erkende Europese merkleveranciers waar we ook altijd op terug kunnen vallen mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn:

Matrassen en bedbodems: Omsels Dreamcollectie ,Polypreen,Profine waterbedden, Recor Bedding, Swissflex, , Ubica, Veldeman, Mybed

Boxsprings: Omsels Dreamcollectie, Kreamat , Polypreen, Recor Bedding , Veldeman, Ecolife  Beds of Sweden, Nachtrijk collectie!

Kasten:  Nolte, Rauch, Svedex, Staud, Slizing, 

Slaapkamers: Juvo , Nolte, v.d. Broek, Maxfurn, Mintjes Group, Vroomshoop, Rauch, Staud, Zondag etc.

Tienerkamers: Bopita, Recor, Vroomshoop

Bedtextiel: Ducky-Dons, Cassenz, Pip-studio, Essenza,  Yellow, Cinderella, Arli/ Damai, Jade, Koeka

Omsels Dreamcollectie: Door ons zelf ontwikkeld en geproduceerd huismerk waar onze 75 jaar ervaring in is verwerkt, het resultaat is een serie matrassen, boxsprings, lattenbodems en kussens die de ergonomisch gezien de beste ondersteuning bieden gelijk of beter dan de bekende A-merken maar waar u niet de marketing kosten voor hoeft te betalen! Bij de Omsels Dreamcollectie is bijna alles mogenlijk wat betreft  afwerking, maten en stoffering en door de eigen productie ook snelle levertijden!

Preston Dreamcollectie :Voor de scherpste prijs hebben we   de Preston collectie  van Slaapgroep Nederland, dit is een collectie matrassen/ bedbodems/ boxsprings die we met een aantal colega's samen inkopen en deze kunnen we hierdoor voor de scherpste prijs in de markt zetten.

Staat het merk waar u interesse in heeft niet in de lijst informeer dan eventjes wij kunnen bijna ieder merk leveren of een alternatief aanbieden!