Vind dé ideale boxspring bij Omsels

Wil je verzekerd zijn van een goede nachtrust? Op een boxspring val je gegarandeerd als een blok in slaap! Het slaapsysteem geeft je jarenlang slaapcomfort en de ultieme slaapervaring. Maar wist je dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen voor een mooi bed?

Bekijk collectie

Zone7 Boxspringcollectie

Nieuw in onze collectie is de Zone7 boxspringcollectie. Mooi afgewerkt met vele mogelijkheden en maatwerk toegepast!

Diverse stoffen, hoofdborden, poten maar het belangrijkste comfort! Door de vele opties in matrassen en toppers bent u verzekerd van een perfecte ondersteuning en zorgen wij dat u altijd goed slaapt.

Er is al een Zone7 boxspring vanaf euro 1499.00 incl. comforttopper!

Info

Unieke collectie

Onze collectie boxsprings kenmerkt zich door een overzichtelijke presentatie waarin ieder zijn eigen plaats en eigenschappen heeft. Geen tientallen dezelfde bedden van alleen een ander merk maar echt onderscheid. Door een inventarisatie te maken van uw wensen kunnen we een bed samenstellen geheel naar wens en natuurlijk budget.

Omsels Dreamcollectie

Bij de Omsels Dreamcollectie wordt de matras ingepakt zodat deze niet meer kan schuiven en een andere uitstraling krijgt. De matras is in zone geheel persoonlijk te creëeren. Zo kunnen wij het meest unieke ligcomfort samen met u selecteren en ligt u altijd recht. De Omsels Dreamcollectie is een unieke collectie die exclusief voor ons in Nederland wordt gemaakt! Hoofdborden en bedden kunnen geheel naar wens en op maat gemaakt worden, zodat dit altijd in de ruimte schikt.

Folder Dreamcollectie

Kreamat Boxsprings

Kreamat onderscheidt zicht in hun moderne strakke uitstraling en zachte modulaire schouderzone.

Kreamat maakt gebruik van traditionele matrassen en geen topper. Dit omdat zij een super elastisch en zacht comfort willen creëren en dus een laag hoes van de topper weglaten. In elke boxspring is de keuze om een extra soepele schouderzone erin te zetten. Deze is omkeerbaar, zo speel je zelf gemakkelijk met je ondersteuning.

Dun, strak modern zijn de boxsprings elk in hun uiterlijk. Door gebruik te maken van stalen frames kunnen er mooie schuine poten onder en een zwevend hoofdbord.

Pullman Boxsprings

Pullman geeft u een kwalitatief en verzekerd gevoel. Door gebruik te maken van europese producten van hoge kwaliteit verzekeren wij u dat het genot van deze boxsprings vele jaren zal blijven.

Pullman is exclusief door het gebruik van side-to-side pocketvering. Dat betekent dat de twee losse matraskernen doorveren van zijkant tot aan het midden tegen elkaar.

Ook maakt Pullman gebruik van eigen soorten stof. Een aantal van deze stoffen zijn uitzonderlijk bij een Pullman boxspring te verkrijgen.

Bezoek onze showroom

Avek

Avek kwaliteitsbedden biedt een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Door gebruik te maken van eigen schuimen, veren en stoffering staan zij garant voor een mooi bed. Dit alles geproduceerd in ons eigen Nederland.

Avek heeft al een aantal jaren het juiste bed volgens de consumentenbond. De Avek Ninety is bij ons in de showroom te bezichtigen.

Onze merken boxsprings

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel 077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Bezoek showroom