Vind dé ideale matras bij Omsels

De juiste matras vinden is niet makkelijk! Ieder mens is uniek en daarom is het ook een fabeltje dat er matrassen zijn die voor iedereen geschikt zijn.

Wij hebben door onze jaren lange ervaring een overzichtelijke collectie matrassen samengesteld waarvan wij denken dat we wel voor iedereen de juiste matras in huis hebben. Onze slogan is dan ook ‘wij hebben een slaapoplossing voor iedereen!’

Plan een afspraak

Slaapoplossing voor iedereen

Om tot de juiste keuze te komen is het wel noodzakelijk om een afspraak te maken met een van onze slaapadviseurs. In onze showroom inventariseren wij samen wat u wensen zijn en om te kijken welke matras u het beste ondersteund en binnen u budget past. We werken met een slaapgarantie, blijkt na een aantal weken dat de keuze voor de matras die we samen gemaakt hebben niet de juiste is dan wordt dit in goed overleg opgelost!

Altijd een perfecte lighouding

Gegarandeerd goed slapen door middel van een juiste lighouding. Door jarenlange ervaring en gespecialiseerde adviseurs weten wij precies wat aan uw wensen en behoeften voldoet. Als kers op de taart hebben wij een wetenschappelijk onderbouwd meetsysteem. Binnen 1 minuut wordt u opgemeten en kunnen wij tot in kleine details meekijken met de drukpunten. Door dit te combineren met onze eigen expertise zijn wij zo overtuigd, dat u bij elke aankoop slaapgarantie krijgt!

Meetsysteem