Maatwerk kast bij Omsels

Een kast op maat geeft een mooiere uitstraling en doet uw ruimte ten goede. Bij Omsels zijn we hier gespecialiseerd in en kunnen uw wensen tot recht komen. Door onze specialiteiten in tekenprogramma’s en monteurs die kennis hebben van vak kunnen wij uw kast precies maken hoe het wenst. U hoeft alleen aan te geven waar u wilt dat de kast komt te staan en wij meten het op.

Indien gewenst kunnen wij gratis en vrijblijvend een plan laten maken door een interieurarchitect. Maak hiervoor een afspraak.

Maak een afspraak

Italiaans Design

 

De ultieme strakke Novamobili collectie compleet gemonteerd en geleverd. Er zijn diverse collecties, voor elk interieur en smaak zijn er diverse mogelijkheden. Van luxe houtfineer tot hoogglans wit, biedt Novamobili alleen uiterst hoogkwalitatieve uitstraling. Laat je inspireren en vraag naar een tekening bij een van onze specialisten.

Vrijblijvend advies?

Op maat gemaakt tot in detail

 

Het ultieme gemak van opgbergruimte in jouw slaapkamer met de op maat gemaakte kasten van Allure. Profiteer van extra ruimte met unieke designs. Maak je slaapkamer helemaal persoonlijk door de vele keuze in tinten en structuren die perfect passen bij jouw smaak en wensen. Creëer een georganiseerde en sfeervolle slaapkamer die het dagelijks leven vereenvoudigt en maak van opruimen een plezierige ervaring!

Download hier de brochure

Stijl Dutch Furniture

Stijl Dutch Furniture richt zich op het maken van hoogwaardige meubels met een eigentijdse uitstraling, vaak met strakke lijnen en een ingetogen kleurgebruik.

De kasten kenmerken zich door eenvoud en functionaliteit, maar met oog voor detail en afwerking. Ze gebruiken veelal natuurlijke materialen zoals hout, vaak gecombineerd met moderne accenten zoals metalen poten of handgrepen. Het ontwerp is tijdloos en past goed in zowel moderne als klassieke interieurs.

De naam “Stijl” refereert wellicht ook aan een subtiele connectie met De Stijl-beweging, hoewel het merk zelf voornamelijk hedendaagse trends volgt.

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel 077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Bezoek showroom