Avek Sinne Boxspring

  • Nederlandse fabricaat
  • Diverse kleur/hoofdbord opties
  • 90 dagen omruilgarantie
3.895,00


Op voorraad


Avek Sinne Boxspring

is een hoogwaardige boxspring van het Nederlandse merk, dat bekend staat om zijn vakmanschap en lange traditie in het maken van duurzame bedden en matrassen. Het model Sinne combineert een tijdloos, strak design met comfort en functionaliteit.

Comfort en Ondersteuning

De Avek Sinne boxspring biedt uitstekende ondersteuning door de stevige pocketvering in zowel de boxspring als het matras. Pocketvering zorgt voor een goede drukverdeling en voorkomt kuilvorming, wat de levensduur van het bed verlengt. Daarnaast is er een grote mate van ventilatie, waardoor het bed fris blijft en vocht goed kan afvoeren.

Stijlvol Design

De Avek Sinne heeft een minimalistisch ontwerp dat goed past in zowel moderne als klassieke interieurs. Het is verkrijgbaar in verschillende stofferingen en kleuren, zodat je het bed kunt aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en slaapkamerinrichting.

Duurzaamheid

Deze boxsprings zijn ontworpen voor langdurig gebruik. De combinatie van robuuste materialen en nauwkeurige afwerking zorgt ervoor dat de Avek Sinne Boxspring jarenlang meegaat zonder aan kwaliteit in te boeten.

Bekijken in onze showroom?

Specificaties:

Afmeting: Prijs o.b.v. 180×200
Hoofdbord: Sinne
Breedte hoofdbord: 200cm
Hoogte hoofdbord: 110cm
Matras kern: Pocketvering 7-zones, koudschuim afgedekt
Stevigheid matras: Standaard, Medium, Firm, Extra-Firm
Topper matras: Koudschuim, Latex
Hoogte boxspring: ca. 65cm
Garantie: 3 jaar garantie

Nieuwe producten & actuele kortingen

Wij hebben regelmatig aanbiedingen en nieuwe producten. Volg ons op Instagram en Facebook zo ben je als eerste op de hoogte.