Het hele jaar door kunt u gebruik maken van speciale acties! Dit kan een showroommodel zijn dat voor een zeer speciale prijs de showroom mag verlaten, of een tijdelijke aanbieding welke besteld kan worden in de gewenste maat en kleur! Hieronder vindt u een selectie van de lopende aanbiedingen en acties

Showroom Acties

In verband met vernieuwing van onze collectie mogen een aantal mooie producten onze showroom verlaten tegen zachte prijzen. Bent u geïnteresseerd in een van acties of wilt u hier meer informatie over? Maak dan een afspraak via ons contactformulier.

Voor alle actuele showroomacties kunt u hieronder kijken.

Pullman Original Boxspring Showroommodel

Rand tot rand vering, ultieme ondersteuning en strakke afwerking maakt samen dat deze boxspring een juiste keuze is voor uw slaapkamer. Ervaar het Pullman comfort met de triple-inside pocketvering en natuurlijke materialen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over ventilatie en klamme nachten.

Wilt u meer weten over Pullman? https://www.pullman.nl/

Kreamat Artemis Showroommodel

De Boxsprings van Kreamat zijn uniek in hun soepele comfort. Strakke afwerking en dunne boxspring. In deze boxsprings zit een gepatenteerde schouderzone. Deze is modulair en kunnen wij zo instellen dat deze voor iedereen perfect ligt. Zo leggen wij iedereen kaarsrecht op een Kreamat boxpsring.

De matrassen zijn voorzien van soepele pocketveren en latex afdeklaag. Alles zodat je soepel ligt en geen last hebt van een bekneld gevoel. De hoes van deze matrassen is voorzien van thermogel technologie. Deze hoes kan tot wel 4 graden temperatuur reguleren! Perfect voor de mensen die last hebben van temperatuurwisselingen tussen de seizoenen.

Wilt u meer weten over Kreamat? https://www.kreamat.be/nl

Eastborn Globe Showroommodel

De Eastborn boxspring collectie onderscheidt zich in hun retro uitstraling. Ronde vormen, speciale stof en een goud pootje maakt dit model uniek. Daarnaast heeft Eastborn een goed ligcomfort met extra soepele schouderzone. Goed ventilerend wordt bereikt door pocketvering en comfortlagen van koudschuim.

Wilt u meer weten over Eastborn? https://www.eastborn.nl/

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Omsels slaap- en woonadviseurs
Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do:10.00 – 17:00 uur
Vrij:10.00 – 17:00 uur
Za:10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen