Trapbekleding

Trapbekleding in alle stijlen

We hebben een complete collectie trapbekleding o.a. tapijt, vinyl, marmoleum, pvc en  laminaat voor zowel voor huishoudelijk gebruik maar ook projectgeschikt. We werken met alle bekende merken samen en alle bekleding worden door onze eigen traprenovatie specialisten vakkundig gelegd! Ook de werkzaamheden aan de treden zoals wax en olie wordt door ons verzorgd en het verwijderen van de oude overzettreden behoort ook tot de mogelijkheid.

Trap bekleden met pvc

Een nieuwe look voor uw trap!

Wij zorgen ervoor dat uw trap er weer als nieuw uitziet. PVC is er in een zeer uitgebreid palet aan kleuren en structuren. Daarnaast is PVC een zeer hard materiaal waardoor uw trap stootvast en krasvast is. Bijkomend voordeel is dat dit materiaal ook nog zeer onderhoudsvriendelijk is.

In onze showroom kunnen wij u alle stalen kleuren laten zien en advies geven. We kunnen ook bij u in huis komen voor een advies op maat.

Professioneel advies nodig?

U kunt bij Omsels een complete metamorfose laten uitvoeren van vloer tot gordijn alles afgestemd op de uitgezochte slaapkamer of boxspring, zelfs het uitruimen, verwijderen en afvoeren van bestaande vloeren of slaapkamers kunnen wij voor u regelen.

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Omsels slaap- en woonadviseurs
Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen