Vind de ideale topmatras bij Omsels

Wil je verzekerd zijn van een goede nachtrust? Dan is een goede topmatras (topper) van groot belang omdat dit de bovenste laag is waar je uiteindelijk op ligt! De topmatras wordt veel toegepast bij de boxspring maar kan ook op iedere matras gelegd worden voor meer comfort of om het opmaken makkelijker te maken!

Omsels dreamcollectie

De Omsels Dreamcollectie toppers zijn de meest degelijke toppers. Door een schuimkern van 10cm in elke topper is kuilvorming verleden tijd. De drie hardheden geven allemaal ook nog eens een goed ventilatievermogen. De tijk van deze toppers hebben een warmteregulerend vermogen. Zo kunnen de hoezen overtollige warmte van het lichaam afvoeren.

Unieke collectie Topper

Onze collectie toppers kenmerkt zich door een overzichtelijke presentatie waarin iedere toppers zijn eigen plaats en eigenschappen heeft. Geen tientallen dezelfde van enkel een ander merk maar echt onderscheid. Door een inventarisatie te maken van uw wensen kunnen we een topper adviseren geheel naar uw wens wat betreft: ligcomfort, warmte en natuurlijk naar uw budget.

Nachtrijk toppers

De Nachtrijk collectie biedt verschillende soorten en hardheden toppers. Allemaal zijn ze voorzien van een degelijke kwaliteit schuim met daaromheen een mooie tencel hoes voor optimale vocht afvoer.

De verschillende soorten zijn koudschuim, latex en gelfoam toppers. Bekijk rustig de toppers via ons online-assortiment en maak een afspraak voor het beste advies bijpassend bij uw wensen.

Eastborn topper

Eastborn toppers

De Eastborn collectie biedt mooie mogelijkheden van Nederlandse kwaliteit. Wilt u een steviger ligcomfort, of wilt u een soepeler soort schuim dat uw warmte afvoert? Door de verschillende keuze kunnen wij u een passend comfort bieden.

De toppers zijn tevens in afritsbaar of een gevoerde genopte uitvoering te krijgen.

Tempur topper

De topper van Tempur is erg bekend bij vele mensen. Het speciaal ontwikkelde schuim geeft een uniek drukverlagend gevoel. Het is een èchte probleemoplosser voor klachten, zoals slapende ledenmaten of pijnlijke drukpunten.

Warmte is bij Tempur verleden tijd, doordat er een nieuwe techniek in de hoes is verwerkt. De Smartcool hoes geeft een verkoelend effect. Ervaar het in onze showroom.

Tempur topper

Pullman toppers

De Pullman collectie is door hun Nederlandse kwaliteit een betrouwbare keuze. Deze collectie bestaat uit verschillende handgenopte toppers. Hierdoor krijgt de topper wat meer voering en is daardoor dikker en geeft u een aangenaam gevoel. Door het proces van ambacht blijft veel van het ventilatievermogen over. Hierdoor zijn deze toppers ook uitermate geschikt voor mensen die snel zweten en of het warm hebben.

Meer weten over Pullman toppers

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Omsels slaap- en woonadviseurs
Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen