Omsels Dreamcollectie

Ontdek het merk van Omsels:
de Dreamcollectie

Ben je op zoek naar beddengoed met een moderne look? Dan is de Omsels Dreamcollectie het merk voor jou! Naast een dekbedovertrek ben je ook voor hoeslakens aan het juiste adres! Bekijk de gehele collectie en slaap binnen mum van tijd onder heerlijk beddengoed van dit mooie merk! 

Omsels Dreamcollectie

De nieuwe Dreamcollectie van Omsels valt steevast onder te verdelen in een aantal

De Omsels Dreamcollectie is een collectie matrassen, bedbodems,
boxsprings en kussens die speciaal voor ons worden geproduceerd en waar we onze jarenlange ervaringen in verwerkt hebben.
Uitgangspunt voor de ontwikkeling van deze collectie was om de beste slaapproducten te maken voor een betaalbare prijs en waar de 5 punten van de 5-sterrenspecialit centraal staan.
Daarom werken we alleen met kleine Nederlandse en Belgische leveranciers die bovenstaande punten kunnen waarborgen!

. Deze geven een bepaalde stijl of sfeer weer, waar jij als consument gemakkelijk een keuze uit kunt maken. Op deze manier tover jij je slaapkamer om tot een prachtige ruimte, vol sfeer en stijl dankzij één van de vele dekbedovertrekken en ander bijpassend beddengoed van Omsels.

  • Boxsprings
  • Bedbodems
  • Matrassen
  • Kussens

Wij hebben een slaapoplossing voor iedereen

Omdat we ook gespecialiseerd zijn in woningstoffenring kunt u de complete slaapkamer metamorfose bij ons laten uitvoeren van vloer tot gordijn alles afgestemd op de uitgezochte slaapkamer of boxspring, zelfs het uitruimen, verwijderen en afvoeren van bestaande vloeren of slaapkamers kunnen wij voor u regelen.

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 09.30 – 17:30 uur
Vrij: 09.30 – 20:00 uur
Za: 09.30 – 17.00 uur

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen