Maatwerk is de standaard bij Omsels Slaap en Woonadviseurs! Doordat wij vooral werken met kleinere Nederlandse leveranciers die zeer flexibel zijn kunnen wij in iedere productgroep maatwerk aanbieden! Ook omdat we met eigen monteurs en stoffeerders werken zijn we heel flexibel en is maatwerk geen probleem! Maatwerk betreft ook uw budget, onze collecties beginnen met scherp geprijsde actiemodellen t/m de meest uitgebreide en luxe modellen! Maak een afspraak met een van onze adviseurs om een voorstel op maat te maken voor u!

Maatwerk Omsels

Maatwerk kast

Een kast op maat geeft een mooiere uitstraling en doet uw ruimte ten goede. Bij Omsels zijn we hier gespecialiseerd in en kunnen uw wensen tot recht komen. Door onze specialiteiten in tekenprogramma’s en monteurs die kennis hebben van vak kunnen wij uw kast precies maken hoe het wenst. U hoeft alleen aan te geven waar u wilt dat de kast komt te staan en wij meten het op.

Indien gewenst kunnen wij gratis en vrijblijvend een plan laten maken door een interieurarchitect. Maak hiervoor een afspraak.

Op maat boxspring

Een boxspring op maat geeft u een persoonlijk en vertrouwd gevoel. Het woord ‘droombed’ is daarbij geen gezegde meer, maar zou zomaar werkelijkheid kunnen worden. Bij Omsels kunnen wij veel op het gebied van aanpassing in het bed. Zo denken wij graag mee met u en uw ruimte. Het bed kan aangepast worden op verzorging, ruimte, ergonomie en uitstraling ineen!

Voor interieuradvies m.b.t. kleuren, stoffen en ruimte kunt u een tekening laten maken door een interieurarchitect. Maak hiervoor een afspraak.

Maatwerk boxspring

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Omsels slaap- en woonadviseurs
Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen