Vinyl vloeren

Vind de beste vinyl vloer bij Omsels

Vinylvloeren zijn nog altijd populaire vloeren omdat ze makkelijk in onderhoud zijn, geluiddempend zijn en voordeliger als veel andere vloerbedekkingen! We hebben een uitgebreide collectie vinylvloeren in verschillende prijsklasse en in verschillende gebruiksklasse voor gebruik van zolder tot vinylvloeren die geschikt zijn voor woonkamers en kantoren! Maak een afspraak met een van onze verkoopadviseurs om samen de juiste vinylvloer voor uw ruimte te kiezen!

Houten vloeren – een natuurproduct

Voordat u een houten vloer overweegt, moet u zich wel bewust zijn van het feit dat het een natuurproduct is. Hierdoor kennen houten vloeren zowel voordelen als nadelen. Omdat het een natuurproduct is, is iedere houten vloer uniek. Een groot nadeel van dit natuurproduct is de gevoeligheid voor de seizoenen. Houten vloeren kunnen krimpen en uitzetten.

Als u benieuwd bent naar het verschil in prijs tussen houten vloeren, PVC vloeren en laminaat, dan kunt u uiteraard met ons contact opnemen. Uiteraard kunnen wij van Omsels u hier ook in adviseren.

Unieke collectie houten vloeren

Onze collectie houten vloeren kenmerkt zich door een overzichtelijke presentatie waarin iedere vloer zijn eigen plaats en eigenschappen heeft. Geen tientallen dezelfde vloeren van alleen een ander merk maar echt onderscheidende houten vloeren.

Een houten vloer van Omsels

  • Op uw gewenste maat leverbaar
  • Snelle levertijd mogelijk
  • Duurzame keuze

Omsels vloerencollectie

De collectie boxsprings begint bij de Preston Dreamcollectie, dit is een serie boxsprings die we samen inkopen met de Slaapgroep Nederland en die we voor een heel scherpe prijs in de markt kunnen zetten. De nieuwe Omsels Dreamcollectie valt bij ons in middensegment wat betreft prijs  maar kan het vergelijk met alle topmerken makkelijk aan!

Bij de Omsels Dreamcollectie wordt  de matras bij de boxspring ingepakt zodat deze niet meer kan schuiven, de matras is er in 2 hardheden wat in combinatie met de Hybrid  topper in 4 hardheden voor iedereen het perfecte bed kunnen maken, een unieke collectie die exclusief voor ons in Nederland wordt gemaakt!  Nieuw is de Omsels Dreamcollectie Ergo box met unieke schouderzone in matras en boxspring een echte probleemoplosser!

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Omsels slaap- en woonadviseurs
Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen