PVC vloeren

Vind de beste PVC-vloer bij Omsels

De nr 1 vloer is op dit moment de pvc vloer! Wij hebben een groot assortiment pvc vloeren in de collectie in zowel plak, click of los leg uitvoeringen van alle bekende merken o.a. M-Flor, Montinique, IPC, Vivafloors, Coretec, Vinyflor, Riviera Maison, Expona.Onze eigen stoffeerders zorgen voor het vakkundig leggen van de pvc vloeren!

Als u benieuwd bent naar het verschil in prijs tussen houten vloeren, PVC vloeren en laminaat, dan kunt u uiteraard met ons contact opnemen. Uiteraard kunnen wij van Omsels u hier ook in adviseren.

Unieke collectie vloeren

Een pvc vloer van Omsels

  • Op uw gewenste maat leverbaar
  • Snelle levertijd mogelijk
  • Duurzame keuze

Omsels vloerencollectie

De collectie boxsprings begint bij de Preston Dreamcollectie, dit is een serie boxsprings die we samen inkopen met de Slaapgroep Nederland en die we voor een heel scherpe prijs in de markt kunnen zetten. De nieuwe Omsels Dreamcollectie valt bij ons in middensegment wat betreft prijs  maar kan het vergelijk met alle topmerken makkelijk aan!

Bij de Omsels Dreamcollectie wordt  de matras bij de boxspring ingepakt zodat deze niet meer kan schuiven, de matras is er in 2 hardheden wat in combinatie met de Hybrid  topper in 4 hardheden voor iedereen het perfecte bed kunnen maken, een unieke collectie die exclusief voor ons in Nederland wordt gemaakt!  Nieuw is de Omsels Dreamcollectie Ergo box met unieke schouderzone in matras en boxspring een echte probleemoplosser!

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Omsels slaap- en woonadviseurs
Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen