Matrassen

Vind de ideale matras bij Omsels

De juiste matras vinden is niet makkelijk! Ieder mens is uniek en daarom is het ook een fabeltje dat er matrassen zijn die voor iedereen geschikt zijn.

Wij hebben door onze jaren lange ervaring een overzichtelijke collectie matrassen samengesteld waarvan wij denken dat we wel voor iedereen de juiste matras in huis hebben. Onze slogan is dan ook ‘wij hebben een slaapoplossing voor iedereen!’

Om tot de juiste keuze te komen is het wel noodzakelijk om een afspraak te maken met een van onze slaapadviseurs om bij ons in de showroom samen te inventariseren wat u wensen zijn en om te kijken welke matras u het beste ondersteund en binnen u budget past. We werken met een slaapgarantie, blijkt na een aantal weken dat de keuze voor de matras die we samen gemaakt hebben niet de juiste is dan wordt dit in goed overleg opgelost!

Onze topmerken matrassen: Avek, Eastborn, Pullman, Nachtrijk, Swissflex, Treca, Equilli

Omsels matrassen, Omsels matras, Omsels slaap- en woonadviseurs matrassen

Een matras van Omsels

Kies de juiste matras voor uw bed.

Wij hebben alle soorten in onze showroom zodat u kunt testen welke matras u het fijnste vindt. Onze specialisten kunnen u adviseren welke matras het beste bij uw bed en lichaam past.

Wij helpen u de juiste keuze te maken.

Nachtrijk matras actie

Clickable Image Link with Styled Read More Button

Toppers

Ook in toppers hebben wij een uitgebreide keuze. Niet elk bed of elke persoon is immers hetzelfde. Wij hebben genoeg ervaring in huis om u goed te kunnen adviseren. Kom vrijblijvend langs!

Slaap lekker op een matras van Omsels

  • op uw gewenste maat leverbaar
  • snelle levertijd mogelijk
  • duurzame keuze
  • Persoonlijke keuze
  • Professioneel advies

Omsels matrassen

De Omsels Dreamcollectie bestaat o.a. drukverlagende back-bone matrassen, natuuzlatexmatrassen en koudschuim matrassen.

Nachtrijk Royal

Nachtrijk Matrassen

Binnen de Nachtrijk matrassen collectie valt een keuze voor iedereen. De matrassen hebben allen een afritsbare tijk die verkrijgbaar is met zomer/winterzijde. De matrassen zijn voorzien van 7-zone pocketvering 300 veren per m2. Als comfortlagen zijn er meerdere keuzes, waardoor de collectie ieder zijn wens kan voorzien.

Wilt u geen pocketvering of mag het nog steviger liggen? Dan zijn er nog degelijke koudschuim matrassen van hoge gradatie. Deze zijn te verkrijgen zonder of met zonering.

Swissflex Hybrid matrassen

De matras SF Hybrid 24 van Swissflex combineert pocketvering- en schuimtechnologie tot een uniek resultaat. Dankzij optimale steun en het aanpassingsvermogen is een gewichtloos liggevoel mogelijk – overtuig uzelf van de hybride matras met een combinatie van perfecte eigenschapen.

Swissflex matras, Swissflex Omsels, Swissflex matrassen
Equili matras, Equili Omsels, Equili matrassen Omsels

Equili matrassen

De Support flex matras is niet alleen volledig gepersonaliseerd, maar ook nog eens volledig aanpasbaar. Een ingenieus systeem van binnenhoezen biedt u de kans om zowel de ondersteuningszones als de comfortlaag te verwisselen na aankoop. Vindt u de voor u bepaalde schouderzone toch net iets te hard, of de bekkenzone te zacht? Geen probleem, wij voorzien volledig kosteloos de gewenste aanpassingen. Zo bent u 100% zeker dat u de juiste keuze maakt.

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Omsels slaap- en woonadviseurs
Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen