Matrassen

Vind de ideale matras bij Omsels

De juiste matras vinden is niet makkelijk! Ieder mens is uniek en daarom is het ook een fabeltje dat er matrassen zijn die voor iedereen geschikt zijn.

Wij hebben door onze jaren lange ervaring een overzichtelijke collectie matrassen samengesteld waarvan wij denken dat we wel voor iedereen de juiste matras in huis hebben. Onze slogan is dan ook ‘wij hebben een slaapoplossing voor iedereen!’

Om tot de juiste keuze te komen is het wel noodzakelijk om een afspraak te maken met een van onze slaapadviseurs om bij ons in de showroom samen te inventariseren wat u wensen zijn en om te kijken welke matras u het beste ondersteund en binnen u budget past. We werken met een slaapgarantie, blijkt na een aantal weken dat de keuze voor de matras die we samen gemaakt hebben niet de juiste is dan wordt dit in goed overleg opgelost!

Onze topmerken matrassen: Avek, Eastborn, Pullman, Nachtrijk, Swissflex, Treca, Equilli

Een matras van Omsels

Kies de juiste matras voor uw bed.

Wij hebben alle soorten in onze showroom zodat u kunt testen welke matras u het fijnste vindt. Onze specialisten kunnen u adviseren welke matras het beste bij uw bed en lichaam past.

Wij helpen u de juiste keuze te maken.

Toppers

Ook in toppers hebben wij een uitgebreide keuze. Niet elk bed of elke persoon is immers hetzelfde. Wij hebben genoeg ervaring in huis om u goed te kunnen adviseren. Kom vrijblijvend langs!

Slaap lekker op een matras van Omsels

  • op uw gewenste maat leverbaar
  • snelle levertijd mogelijk
  • duurzame keuze

Omsels Dreamcollectie

De Omsels Dreamcollectie bestaat o.a. drukverlagende back-bone matrassen, natuuzlatexmatrassen en koudschuim matrassen.

Onze matrassen zijn geselecteerd op beste prijs-kwaliteit verhouding en verkrijgbaar in alle maten en diktes.

Swissflex Hybrid matrassen

De matras SF Hybrid 24 van Swissflex combineert pocketvering- en schuimtechnologie tot een uniek resultaat. Dankzij optimale steun en het aanpassingsvermogen is een gewichtloos liggevoel mogelijk – overtuig uzelf van de hybride matras met een combinatie van perfecte eigenschapen.

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen