Matrassen bij Omsels

Vind de ideale matrassen bij Omsels

De juiste matras vinden is niet makkelijk! Ieder mens is uniek en daarom is het ook een fabeltje dat er matrassen zijn die voor iedereen geschikt zijn.

Wij hebben door onze jaren lange ervaring een overzichtelijke collectie matrassen samengesteld waarvan wij denken dat we wel voor iedereen de juiste matras in huis hebben. Onze slogan is dan ook ‘wij hebben een slaapoplossing voor iedereen!’

Om tot de juiste keuze te komen is het wel noodzakelijk om een afspraak te maken met een van onze slaapadviseurs om bij ons in de showroom samen te inventariseren wat u wensen zijn en om te kijken welke matras u het beste ondersteund en binnen u budget past. We werken met een slaapgarantie, blijkt na een aantal weken dat de keuze voor de matras die we samen gemaakt hebben niet de juiste is dan wordt dit in goed overleg opgelost!

Onze topmerken matrassen: Avek, Eastborn, Pullman, Nachtrijk, Swissflex, Equilli

Omsels matrassen, Omsels matras, Omsels slaap- en woonadviseurs matrassen

Een matras van Omsels

Kies de juiste matras voor uw bed.

Wij hebben alle soorten in onze showroom zodat u kunt testen welk u het beste past. Onze specialisten kunnen u adviseren welke matras het beste bij uw bed en lichaam past.

Wij helpen u de juiste keuze te maken.

Waarom een matras van Omsels?

Professioneel advies

Persoonlijke keuze

Duurzame keuze

Snelle levering

Kwaliteit

Review Omsels

Tempur Matras

TEMPUR PRO® is onder Tempur de meest geavanceerde matrascollectie ooit, die zich nóg beter aan uw lichaam aanpast. Het compleet nieuwe TEMPUR® Advanced materiaal biedt 20% meer drukverlaging*, absorbeert bewegingen beter en past zich beter dan ooit aan elke centimeter van uw lichaam aan. Dit is het ultieme traagschuim voor een echt goede en diepe nachtrust.

Tempur Matrassen Omsels
Nachtrijk Royal

Nachtrijk Matras

Binnen de Nachtrijk collectie valt een keuze voor iedereen. De matrassen hebben allen een afritsbare tijk die verkrijgbaar is met zomer/winterzijde. De matrassen zijn voorzien van 7-zone pocketvering 300 veren per m2. Als comfortlagen zijn er meerdere keuzes, waardoor de collectie ieder zijn wens kan voorzien.

Wilt u geen pocketvering of mag het nog steviger liggen? Dan zijn er nog degelijke koudschuim varianten van hoge gradatie. Deze zijn te verkrijgen zonder of met zonering.

Swissflex Hybrid matras

De matras SF Hybrid 24 van Swissflex combineert pocketvering- en schuimtechnologie tot een uniek resultaat. Dankzij optimale steun en het aanpassingsvermogen is een gewichtloos liggevoel mogelijk – overtuig uzelf van de hybride matras met een combinatie van perfecte eigenschapen.

Swissflex matras, Swissflex Omsels, Swissflex matrassen
Equili matras, Equili Omsels, Equili matrassen Omsels

Equili matrassen

De Support flex matras is niet alleen volledig gepersonaliseerd, maar ook nog eens volledig aanpasbaar. Een ingenieus systeem van binnenhoezen biedt u de kans om zowel de ondersteuningszones als de comfortlaag te verwisselen na aankoop. Vindt u de voor u bepaalde schouderzone toch net iets te hard, of de bekkenzone te zacht? Geen probleem, wij voorzien volledig kosteloos de gewenste aanpassingen. Zo bent u 100% zeker dat u de juiste keuze maakt.

Kreamat matrassen

Kreamat matrassen staan bekend om hun super elastisch vermogen. De matrassen zijn voorzien van 7-zone pocketveren van zeer hoge kwaliteit. Als afdeklaag maken ze uitsluitend gebruik van zachte elastische materialen. De tijk van de matrassen is voorzien van een thermogel finish. Deze speciale tijk van Kreamat kan tot wel 4 graden temperatuur reguleren. Perfect dus voor mensen met schommelingen in temperatuur.

Kreamat matras Omsels
Pullman matras Omsels

Pullman matrassen

Pullman matrassen staan bekend om hun kwaliteit. Ze zijn al meer dan 80 jaar op de markt met hand gemaakte matrassen. Door gebruik te maken van eigen pocketvering is en te zorgen dat deze van hoge kwaliteit zijn biedt een Pullman matras de juiste ondersteuning. Aanvullend met daarop een juiste soepele of juist stevige comfortlaag creëer jij je eigen passend comfort. Dit allemaal terwijl het matras antiallergisch, hoog ademend is en lang meegaat.

Sleepeezee Matrassen

De matrassen van Sleepeezee zijn samengesteld met enkel de allerhoogste kwaliteit natuurlijke materialen. Ze worden handgemaakt en gestikt, waardoor niks verlijmd hoeft te worden. Hierdoor is het beste comfort en slaapklimaat te bereiken. Vochtafvoer en ventilatie is optimaal.

Door het gebruik van veerkrachtige en losse natuurlijke materialen is een comfort te creëren dat met geen enkel ander matras te vergelijken is. De pocketvering laag wordt enkel van hoogwaardig staal gemaakt. Hierdoor bent u verzekerd van een matras met lange levensduur.

Swissflex omsels

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Omsels slaap- en woonadviseurs
Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen