Slaapkamers

Vind dé ideale slaapkamers bij Omsels

Omdat onze slogan is ‘we hebben een slaapoplossing voor iedereen’! Hebben wij niet alleen veel boxsprings in onze showroom staan, maar ook een grote collectie houten bedden en kasten! De collectie bestaat uit o.a.; complete slaapkamers, deelbare bedden, comfort/seniorenbedden, een persoons en twijfelaar bedden op 120cm breedte! We kunnen in de showroom ook diverse kamers in een tekenprogramma samenstellen en zelfs op maat laten maken! Maak een afspraak met een van onze slaapadviseurs om u droomslaapkamer samen te stellen! Al onze interieuren worden door onze eigen monteurs gratis bij u thuis geleverd en gemonteerd!

Slaapkamers omsels

Slaapkamers Omsels

Kleurcombinaties en bijpassende stijlen maken je slaapkamer samen compleet. Het uitzoeken kan moeilijk zijn, daarom staan onze stylisten en adviseurs graag voor jou klaar! We luisteren graag naar de wensen en behoeften en komen zo tot een oplossing.

Bekijk onze gerealiseerde projecten. We hebben al een aantal mooie slaapkamers mogen monteren. Bekijk het overzicht en doe inspiratie op. Zie de vershillende stijlen/kleurcombinaties.

En dat voor ieder budget!

Steel & Stockings

De puurheid van de gebruikte materialen maakt onze collecties toepasbaar binnen ieder interieur. Al onze items zijn ontworpen vanuit een passie voor eenvoud, met een rijk karakter.

Steel en stockings Viggo

Steel & Stockings heeft altijd een balans tussen stoer en robuust. De ledikanten worden gemaakt van eiken of rubberwood. Massieve delen van het bed zorgen er hierbij voor dat het een stevig geheel vormt en ontzettend duurzaam is.

100% made by women! 100% Dutch!

Swissflex

Bij Swissflex vindt u hoogwaardige slaapsystemen waarmee u gezond kunt slapen. Matrassen en lattenbodems vormen de basis van dit hoogwaardige Zwitserse merk. Ons kwalitatief hoogwaardige assortiment wordt met toppers en kussens gecomplementeerd. De producten worden nauwkeurig geproduceerd van geselecteerde materialen van de beste kwaliteit en worden regelmatig onderworpen aan kwaliteitscontroles. Daarom zijn ze de perfecte keuze voor iedereen die waarde hecht aan een gezonde slaap.

Swissflex slaapkamers, Swissflex boxspring, Swissflex slapen
Novamobili Slaapkamers

Novamobili slaapkamers

Italiaans design, ultieme kwaliteit. De kasten, achterwanden en nachtkastjes van Novamobili zijn van gemaakt van dikke platen met een mooie laag fineer. Ze zijn super strak afgewerkt en bieden vele praktische mogelijkheden.

Maatwerk is mogelijk!

Bekijk Novamobili

Bekijk onze projecten met Novamobili

Maatwerk Atelier By Omsels

Het maatwerk programma wat wij bieden combineren wij met verschillende merken. Zo kunnen wij ieder gewenst bed of hoofdbord maken en is een maatwerkkast geen probleem.

Zo kan er veel ruimte bespaard worden, is het makkelijker te onderhouden en heb jij een unieke stijl!

Een matras op maat, bed op maat of zelf aangeleverde stof.

Bekijk onze projecten voor al gerealiseerde maatwerk oplossingen

Omsels maatwerk atelier
Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Omsels slaap- en woonadviseurs
Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen