Slaapkamers

Vind de ideale slaapkamer bij Omsels

Omdat onze slogan is ‘we hebben een slaapoplossing voor iedereen’! Hebben wij niet alleen veel boxsprings in onze showroom staan maar ook een grote collectie houten bedden en kasten! De collectie bestaat uit o.a.; complete slaapkamers, deelbare bedden, comfort/seniorenbedden, een persoons en twijfelaar bedden op 120cm breedte! We kunnen in de showroom ook diverse kamers in een tekenprogramma samenstellen en zelfs op maat laten maken! Maak een afspraak met een van onze slaapadviseurs om u droomslaapkamer samen te stellen! Al onze interieuren worden door onze eigen monteurs gratis bij u thuis geleverd en gemonteerd!


Mintjens slaapkamers

Materialen als karakter eikenfineer en elementen van staal worden gecombineerd met krachtige vormen en ruwe oppervlakken. Een gedurfde combinatie die uniek is in de slaapkamer. Het metaal vormt de rode draad doorheen het volledige slaapprogramma.

Bij Mintjens staat respect voor de natuur centraal. Daarom wordt materiaalkeuze goed afgewogen, het hout zorgvuldig geselecteerd en enkel afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en de gebruikte oliën en lakken voldoen aan de allerstrengste normen. Daarnaast gebeurt de volledige productie met hernieuwbare energie. 

En dat voor een aantrekkelijke prijs!

Steel & Stockings

De puurheid van de gebruikte materialen maakt onze collecties toepasbaar binnen ieder interieur. Al onze items zijn ontworpen vanuit een passie voor eenvoud, met een rijk karakter.

Steel & Stockings heeft altijd een balans tussen stoer en robuust met een vrouwelijke touch.

100% made by women! 100% Dutch!

Swissflex

Bij Swissflex vindt u hoogwaardige slaapsystemen waarmee u gezond kunt slapen. Matrassen en lattenbodems vormen de basis van dit hoogwaardige Zwitserse merk. Ons kwalitatief hoogwaardige assortiment wordt met toppers en kussens gecomplementeerd. De producten van Swissflex worden nauwkeurig geproduceerd van geselecteerde materialen van de beste kwaliteit en worden regelmatig onderworpen aan kwaliteitscontroles. Daarom zijn ze de perfecte keuze voor iedereen die waarde hecht aan een gezonde slaap.

Swissflex slaapkamers, Swissflex boxspring, Swissflex slapen
Slaapkamers Omsels, Slaapkamers Omsels slaap- en woonadviseurs


Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Omsels slaap- en woonadviseurs
Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen