Boxsprings

Vind de ideale boxspring bij Omsels

Wil je verzekerd zijn van een goede nachtrust? Op een boxspring val je gegarandeerd als een blok in slaap! De boxspring geeft je jarenlang slaapcomfort en de ultieme slaapervaring. Maar wist je dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen voor een boxspring? Bij Omsels vind je boxsprings van hoge kwaliteit voor een vaste lage prijs. 

Nachtrijk Boxspringcollectie

Nieuw in onze collectie is de Nachtrijk boxspringcollectie super mooi afgewerkte boxsprings met vele mogelijkheden!

Standaard RF afstandsbediening bij de electrisch verstelbare boxsprings, ventilatieroosters in de bodems en vele stoffen, hoofdborden en pootjes mogelijk maar nog belangrijker 6 hardheden matrassen leverbaar met 500 veren, 1000 veren of HR Megapur kernen! 

Er is al een Nachtrijk boxspring vanaf euro 1499.00 incl. comforttopper!

Unieke collectie boxsprings

Onze collectie boxsprings kenmerkt zich door een overzichtelijke presentatie waarin iedere boxspring zijn eigen plaats en eigenschappen heeft. Geen tientallen dezelfde boxsprings van alleen een ander merk maar echt onderscheidende boxsprings. Door een inventarisatie te maken van uw wensen kunnen we een boxspring samenstellen geheel naar uw wens wat betreft: lig comfort, stof/leerdoek, hoofdbord/voetbord/hoogte, lengte/breedte/hoogte/topper/geen topper en natuurlijk naar uw budget.

Een boxspring van Omsels

 • Op uw gewenste maat leverbaar
 • Snelle levertijd mogelijk
 • Duurzame keuze

Omsels Dreamcollectie

Bij de Omsels Dreamcollectie wordt de matras bij de boxspring ingepakt zodat deze niet meer kan schuiven. De matras is er in 2 hardheden waarmee in combinatie met de Hybrid  topper in 4 hardheden voor iedereen het perfecte bed is te maken. Een unieke collectie die exclusief voor ons in Nederland wordt gemaakt! 
Het hoofdbord kan op maat worden gemaakt met een open ruimte voor de aansluiting van een stroomkababel.

 • anti-slip op matras tegen schuiven topper
 • naadloze matras (geen harde randen in het midden)
 • massief houten plint!
 • luxe RF bediening
 • matras kan niet schuiven
 • alle stoffen en leerdoek mogelijk
 • betaalbaar maatwerk uit Nederland

Nieuw is de Omsels Dreamcollectie Ergo box met een unieke schouderzone in de matras en boxspring; een echte probleemoplosser!

Zweedse boxsprings

U kunt nu ook bij ons terecht voor de beste boxsprings uit Zweden; de Ecolife boxsprings worden met de hand gemaakt in het Zweedse dorp Valskog en zijn leverbaar in een 100% natuurlijke uitvoering (eco-life). Unieke Zweedse boxsprings voor betaalbare prijzen! Laat u verassen en bezoek onze showroom om het unieke Zweedse slapen te ervaren!

 • Www.puurboxsprings.nl
 • handgemaakte boxsprings uit Nederland voor betaalbare prijzen!
Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen