Interieuradvies

Het interieur in een ruimte spreekt vaak woorden. Een fijne omgeving geeft u een warm en persoonlijk gevoel. Daarbij kan het enorm van toepassing zijn voor ruimtebesparing of kan uw gewenste uitstraling toch tot zijn recht komen door middel van maatwerk. Bij Omsels slaap- en woonadviseurs zijn wij gespecialiseerd met maatwerk-tekenprogramma’s en hebben wij veel ervaring met het inmeten en toepassen.

Heeft u een droom voor ogen en wilt u graag een 3-dimensionale tekening laten maken van uw ruimte? Laat onze interieurarchitect langskomen en laat je inspireren door kleuradvies en ruimte-inzichten. Maak hiervoor een afspraak.

Slapen

Een goede nachtrust draagt bij aan betere prestaties overdag. Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw bed, matras en hoofdkussen goed zijn afgestemd op jouw slaapwensen. Door onze jarenlange ervaring en inzicht omtrent slaapstijl en -houding zien we welk bed, matras of kussen voor jou geschikt is. In onze showroom in Panningen adviseren we jou dan ook graag. Loop gerust eens binnen. Bekijk hier onze openingstijden.

Kijk hier voor meer informatie over slapen

Ben je niet in de mogelijkheid onze showroom te bezoeken? Dan komen wij graag naar jou. Stuur een mail naar info@omsels.nl of bel naar de winkel voor het maken van een afspraak.

Maatwerk kasten

Ben je opzoek naar een kast op maat? Onze merken bieden vele mogelijkheden binnen eigen smaak en wensen zodat de kast perfect past bij jou, de ruimte en garderobe. Wens je een maatkast onder een schuine wand? Of wil jij jouw kast graag afgetimmerd hebben zodat deze mooi samen komt met de muren of het plafond? Voor elke situatie hebben wij een oplossing! Vraag hiervoor vrijblijvende tekening en offerte aan voor jouw maatkast in onze showroom.

Kijk hier voor meer informatie over onze kasten

Vloeren

Een mooie vloer doet een ruimte en uw humeur ten goede. Het kan je een warm en thuis gevoel geven. Door ons breed assortiment aan kwaliteitsvloeren zal er geen kleur of smaak ontbreken. De vloeren worden door onze specialisten geadviseerd op ruimte, geluid, hoogte et cetera, zodat u hier geen zorgen aan heeft. De vloeren worden door vakkundige stoffeerders gelegd en ontzorgd, zodat u weer van uw ruimte kunt genieten.

Kijk hier voor meer informatie over onze vloeren

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Omsels slaap- en woonadviseurs
Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen