Vind de ideale kast bij Omsels

Te weinig opbergruimte is een groot probleem in veel slaapkamers! Om al u kostbare kleren netjes en overzichtelijk op te bergen hebben wij een grote collectie kasten in onze showroom o.a. Schuifdeurkasten, draaideurkasten, vouwdeurkasten en inloopkast. De kasten zijn allemaal leverbaar in vele standaardmaten maar de kast kan ook geheel op maat gemaakt worden! Deze kunnen in vele uitvoeringen geleverd worden , ook spiegel en glasdeuren behoren tot de mogelijkheden. Maak een afspraak met een van onze verkoopadviseurs ze kunnen uw droomkast uitwerken in een tekenprogramma zodat u exact ziet hoe u droogkast er komt uit te zien!

Tip: neem de maten van de ruimte waar de kast moet komen mee!

Novamobili kasten

De ultieme strakke Novamobili collectie compleet gemonteerd en geleverd. Er zijn diverse collecties, voor elk interieur en smaak zijn er diverse mogelijkheden.
Van luxe houtfineer tot hoogglans wit, biedt Novamobili alleen uiterst hoogkwalitatieve uitstraling. Laat je inspireren en vraag naar een tekening bij een van onze specialisten.

Stijl kasten

Enkel maatwerk. Strak design van muur tot muur en grond tot plafond. Stijl design biedt talloze kleuren als afwerking en meerdere mogelijkheden in deuren/grepen.

Zie verschillende projecten met Stijl onder onze projecten

Een kast van Omsels

  • elke gewenste maat mogelijk
  • compleet gemonteerd
  • veel keuzemogelijkheden

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Omsels slaap- en woonadviseurs
Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen