Beddenwinkel Roermond

Op zoek naar een beddenwinkel in Roermond? Omsels ontzorgd gehele slaapkamers!

Bent u op zoek naar een droombed? Wij helpen u graag verder dit te mogen realiseren. Een dichtbij zijnde specialist en beddenwinkel in de buurt van Roermond op het gebied van slapen, maatwerk en ontzorging. Met een zorgvuldig uitgekozen collectie zijn wij ervan overtuigd dat wij voor iedereen een oplossing in huis hebben. Ons team van slaapadviseurs en vakkundige monteurs staan klaar om uw wens te vervullen. Kom langs in onze showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies.

Geplaats bed Omsels

Dé beddenspeciaalzaak in de regio Roermond

Een goede nachtrust speelt een grote rol in het hebben van energie overdag. Daarom vinden wij het belangrijke dat wij iedereen kunnen voorzien van een goed bed. met jarenlange ervaring en meer dan 80 jaar vertrouwen zijn wij dé specialisten die u graag helpen met het maken van de juiste keuzes. Informeer in onze showroom over de wensen en kom proefliggen.

Creëer uw persoonlijke bed of boxspring

Bent u opzoek naar een écht goed bed? Heeft u klachten, of is uw huidige bed simpelweg versleten? In onze winkel bieden wij vele mogelijkheden op het gebied van slaap, ergonomie en maatwerk. Met een uitgebreid en onderscheidend assortiment bieden wij niet alleen vele bedden met enkel andere stoffen, maar hebben deze ieder zijn eigen unieke eigenschappen. Zo kunnen wij daadwerkelijk voor iedereen een oplossing hebben! Samen met onze slaapspecialisten en wetenschappelijk onderbouwde systemen luisteren wij graag naar u en uw lichaam. Samen komen wij tot jouw ideale bed!

Onze voorkeur gaat naar het maken van een vrijblijvende afspraak. Zo zorgen wij dat er voldoende tijd, rust en aandacht is voor het volbrengen van uw wensen.

Producten in alle prijsklasse

Met een ruim assortiment bieden wij ook een producten in elke prijsklasse. Zo helpen wij u graag met het zoeken naar het perfecte bed en oplossing dat uiteraard voldoet aan uw wensen en past binnen het budget. Bekijk daarbij regelmatig onze promoties en acties. Zo blijft goed slapen ook nog een betaalbaar!

Montage en ontzorging

Bij de aankoop van uw nieuwe bed kijken wij graag mee naar de omstandigheden. Wij bespreken graag waar en wanneer de aankoop geleverd en gemonteerd mag worden. Wij streven daarbij naar een juiste en eerlijke levering.

Heeft u nog een oud bed staan waar u geen raad mee weet? Vraag in de winkel naar de mogelijkheden. We werken daarbij samen met stichting Hilzijn waar de nog in goede staat bedden naartoe gaan.

Meer te weten komen over het slaap-assortiment van Omsels?

Alles te weten komen over de merken waar wij mee werken, wat er mogelijk is of precies weten wat wij te bieden hebben?

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Omsels slaap- en woonadviseurs
Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen