Nachtrijk Omsels

Wil jij echt als een koning of koningin slapen? Dat is de vraag van deze collectie. De collectie biedt dé perfecte balans van mooie uitstraling, ligcomfort en prijs. Dat is waar het om gaat, want de prijs kwaliteitsverhouding is waar het merk zo bekend om staat.

Nachtrijk boxspring dirk, nachtrijk dirk omsels

Nachtrijk Boxsprings

De boxsprings zijn voorzien van mooie afwerking, goed ligcomfort en een perfect slaapklimaat. Door de vele mogelijkheden in uitstraling zit er voor iedereen wel iets tussen. De hoofdborden, boxsprings zelf, poten en stoffen bieden veel keus. Zo stel jij jouw persoonlijke Nachtrijk boxspring samen. Het aansluitend ligcomfort vergt advies, daarom kijkt er graag iemand met je mee wat de wensen zijn. En de prijs? Die is ook aangenaam te noemen, aangezien de vele voordelen de boxsprings sets met zich meebrengen. Zo is er voor ieder budget een juiste oplossing!

Meer weten

Nachtrijk Matrassen

De matrassen collectie bestaat uit verschillende mogelijkheden. Met pocketvering of geheel schuim matras, steviger of soepeler en warmer of koeler.

De matrassen zijn tevens gemaakt van mooie kwaliteit materialen, zodat u lang van het matras mag genieten. Tevens zijn alle matrassen bruikbaar voor een verstelbare bodem en zijn ze allemaal afritsbaar.

Enthousiast over de Nachtrijk collectie? Maak een afspraak.

Nachtrijk Toppers

De collectie biedt ook een breed aanbod aan comforttoppers. Deze toppers kunnen u huidige comfort een upgrade geven.

Heeft u last van te warme of koude nachten, te stevig of te soepel comfort, wilt u een eenvoudiger opmaakgemak? Dan kunnen deze toppers enorm goed van pas komen. Laat je daarom goed adviseren in de winkel, zodat wij direct samen de juiste oplossing kunnen vinden.

Boxsprings

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Omsels slaap- en woonadviseurs
Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen