Pullman Omsels

Vertrouwd slapen, gemaakt met ambacht en unieke verensystemen. Dat doe je met een matras of bed van dit merk. De handgemaakte matrassen geven je een luchtig en aangenaam gevoel. Zo bent u verzekerd van een goede nachtrust en bent u overdag vitaler.

Pullman matras Omsels

Pullman Matrassen

Uitgerust wakker worden begint bij je matras. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en het ambachtelijke handwerk zijn de matrassen geweldig als het gaat om ventilatie.

Dit merk biedt ook matrassen met hun eigen gepatenteerde triple inside pocketveer. Deze biedt overal in je lichaam de juiste tegendruk en dus ondersteuning.

Pullman Boxsprings

Zeg vaarwel tegen kuilen in het midden. Met rand tot rand vering vermijdt zij deze klachten. Alle boxsprings zijn geperfectioneerd met de kennis die ze van de matrassen hebben. Zo wordt de boxspring precies hetzelfde opgebouwd met hoogwaardige materialen en een extra soepele schouderzone. Pullman heeft een eigen mooie stofcollectie en unieke hoofdborden. Zo maken ze de uitstraling ook nog eens uniek!

Meer weten

Pullman boxspring Omsels

Maak een afspraak met een slaapspecialist.

Proefliggen op een matras of boxspring? De stof- en hoofdbord mogelijkheden bekijken? Advies over het beste bijpassend matras? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Matrassen

Boxsprings

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Omsels slaap- en woonadviseurs
Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen