Swissflex Omsels

Swissflex, Zwitserse slaapsystemen van de allerhoogste kwaliteiten. Technische kennis en streven naar innovatieve slaapoplossingen maakt Swissflex een erkend merk in de slaapbranche.

Swissflex bridgetechnologie

De Swissflex lattenbodems zijn de basis voor een comfortabel slaapsysteem. Door gebruik te maken van de innovatieve lattenbodem van Swissflex krijgt u lichaam ondersteuning zonder dat u het doorheeft. De latten zijn door een speciaal systeem buitengewoon flexible en past zich zo geheel naar het lichaam aan. Dit geeft u een ècht zwevend liggevoel!

Swissflex Bridge technologie
Swissflex matras Omsels

Swissflex matrassen

Technisch slapen tot in detail maakt Swissflex een goed merk. Door deze technieken staat ergonomie centraal en zijn de matrassen tot in de punten perfect.

Van Zwitserse hoge kwaliteit en unieke schuimen. Zo kunnen deze drukverlagend, of juist het gevoel van latex geven zonder dat dit ten kosten gaat van ventilatie.

Meer weten over Swissflex

Afspraak maken met een Swissflex adviseur

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Omsels slaap- en woonadviseurs
Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen