Tempur Omsels

Tempur Omsels

Ontwikkeld voor ruimtevaart en geperfectioneerd voor slaap is het merk uniek in hun traagschuim. Het schuim is ontwikkeld om de druk te verlagen wanneer astronauten naar de ruimte worden gestuurd. Zo is dit verwerkt in de matrassen en toppers en bent u verzekerd van een gewichtloze nachtrust.

TEMPUR®-materiaal

Het materiaal, ook wel traagschuim genoemd is een drukverlagend materiaal dat zich aanpast naar uw lichaam. Het materiaal is echter als geen ander beter in het aanpassen van deze contouren. Het past zich voornamelijk aan op lichaamsvorm, -gewicht en -warmte. Zo geeft het u een gewichtloos gevoel om makkelijker in slaap te vallen en ’s nachts minder te draaien. Ook absorbeert het bewegingen van uw partner, waardoor u elkaar minder stoort.

Tempur materiaal
Tempur kwaliteit

TEMPUR® Kwaliteit

Tempur streeft naar lange levensduren en kwaliteit. De producten worden allemaal geproduceerd in Denemarken – een land dat bekendstaat om vakmanschap. Tijdens het proces van zestig uren om een matras te produceren worden er 67 verschillende kwaliteitschecks uitgevoerd. Zo bent u verzekerd van een duurzaam en kwalitatief matras.

Meer te weten

Maak een afspraak met een professional

Informeren over de mogelijkheden? advies over het best bijpassend product? Laat u dan adviseren door een van onze adviseurs.

Vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Omsels slaap-en woonadviseurs, een zaak met vertrouwen die u meer zekerheden biedt op slaapcomfort. Bel  077-3071394 of stuur een e-mail naar info@omsels.nl

Omsels slaap- en woonadviseurs
Bezoekadres

Omsels slaap- en woonadviseurs
Raadhuisstraat 7
5981 BA Panningen
Tel: 077-3071394

Openingstijden
Di – Do: 10.00 – 17:00 uur
Vrij: 10.00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Maandag , koopavond op vrijdag en andere tijden mogelijk op afspraak.

Plan je route

Volg ons

Beoordelingen